Likeverdig og desentralisert kreftbehandling i hele Helse Sør-Øst

​Løsningen som nå er innført i hele Helse Sør-Øst vil bety mye for pasientsikkerheten og kvaliteten på behandlingen, sier helseminister Bent Høie, her i møte med pasient Knut-Arne Braaten på Akershus universitetssykehus.

​Pasienter som skal ha cellegift eller immunterapi kan nå være trygge på at de får like god behandling, uansett hvor i Helse Sør-Øst behandlingen gis.

​– Løsningen som nå er innført i hele Helse Sør-Øst vil bety mye for pasientsikkerheten og kvaliteten på behandlingen. Den er også viktig for å redusere ulikheter i hva slags behandling som gis for samme sykdom, sa helseminister Bent Høie da han onsdag besøkte Akershus universitetssykehus.

Som siste helseforetak i regionen tok Akershus universitetssykehus løsningen i bruk i november i år. Innføringen av løsningen har pågått over tre år.

Les hele artikkelen her.

Publisert 27.11.2019 20:00 | Endret 27.11.2019 19:46